×
EN

Endpoint Protection

Uw digitale wereld beschermen

Endpoint-beveiliging verwijst naar de bescherming van individuele apparaten, zoals laptops, desktops en mobiele apparaten, tegen beveiligingsbedreigingen en ongeoorloofde toegang. Endpoint-beveiliging is gericht op het detecteren, voorkomen en reageren op malware-infecties, datalekken en andere cyberaanvallen die misbruik kunnen maken van kwetsbaarheden in endpoint-apparaten. 

De nieuwe generatie malware is slim en ontwijkend en gebruikt verschillende technieken om detectie en analyse door beveiligingssystemen en onderzoekers te omzeilen. 

Door eindpunten te beveiligen, kunnen organisaties de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van hun gegevens waarborgen en het risico op beveiligingsincidenten en datalekken minimaliseren. 

Enkele bekende veelvoorkomende typen endpoint-beveiligingsoplossingen: 
Antivirus en antimalware, firewalls, patchbeheer, gegevenscodering, endpointdetectie en -respons (EDR), apparaatbeheer 

De zwakste schakel in cyberverdediging is het leren van incidenten uit het verleden, het zoeken naar ontwerpconstructies die overeenkomen met patronen/handtekeningen en het scannen op anomalieën, wat ruimte laat voor onopgemerkte cyberaanvallen.

Decdeptive bytes - Prevention by Deception

Actieve endpoint-cyberverdediging
Deceptive Bytes biedt een innovatieve oplossing tegen bedreigingen in de meest kritieke en blootgestelde activa van ondernemingen, hun endpoints!

De oplossing creëert verschillende dynamische en misleidende omgevingen die elke poging om de echte omgeving te verkennen, verstoren en ransomware of malware ervan te weerhouden zijn kwaadaardige bedoelingen uit te voeren.

In een steeds groter wordend geavanceerd dreigingslandschap maakt één oplossing het verschil

Biedt bescherming in meerdere fasen die dynamisch reageert op bedreigingen terwijl ze zich ontwikkelen en verslaat zo de slechteriken in hun eigen spel!

Meer dan 99,9% preventiepercentage tegen ransomware en malware