×
Over – Bedrijf

Welkom bij Magic Stone Cyber Security: uw digitale domein versterken met uitmuntendheid

Bij Magic Stone Cyber Security zijn wij uw standvastige bewakers in het steeds evoluerende landschap van cyberdreigingen. Ons bedrijf, opgericht in 2019 door Raviv Oz, staat als een baken van innovatie en expertise op het gebied van cyberbeveiliging. Gebaseerd op jarenlange ervaring bij het Israëlische leger en de geheime dienst, brengen onze oprichters een erfenis van onwankelbare toewijding mee aan het beschermen van digitale landschappen.
Onze missie is duidelijk: het overbruggen van de kloof tussen superieure, hoogwaardige technologieën en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Wij zijn van mening dat elke organisatie, ongeacht de omvang, bescherming van het hoogste niveau verdient. Onze holistische beveiligingsoplossingen zijn op maat gemaakt voor het MKB en zijn een bewijs van onze toewijding. Met onze bundel geavanceerde Israëlische cyberproducten maken we de weg vrij voor verbeterde beveiliging, alles tegen een concurrerende prijs.
Met het hoofdkantoor in Amstelveen, Nederland, breiden we ons bereik uit over de Benelux-markt en de Scandinavische landen. Magic Stone Cyber Security belichaamt waarden van uitmuntende service, transparantie en niet-aflatende loyaliteit. Onze inzet gaat verder dan producten: het gaat om het koesteren van relaties en het versterken van onze klanten. Of het nu gaat om een alomvattende beveiligingsstrategie of een tijdige reactie op opkomende bedreigingen, wij staan u bij elke stap bij.
Ontdek de magie van beveiliging opnieuw gedefinieerd – sluit u aan bij Magic Stone Cyber Security en versterk uw digitale toekomst met vertrouwen.

De Israëlische Cyber

Israël is een van de weinige landen die elke maand te maken krijgt met honderden en duizenden cyberaanvallen op zijn overheidswebsites en cruciale datasystemen.

De Israëlische cyberindustrie is uitgegroeid tot een krachtpatser van innovatie en expertise op het gebied van cyberbeveiliging. Gevoed door een unieke mix van toptalent, militaire inlichtingen en een cultuur van technologische innovatie, is Israël een wereldleider geworden in het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen om het steeds evoluerende landschap van cyberdreigingen te bestrijden. Met een robuust ecosysteem dat startups, onderzoeksinstellingen en multinationale ondernemingen omvat, pakt de cyberindustrie van het land niet alleen onmiddellijke veiligheidsproblemen aan, maar geeft ze ook vorm aan de toekomst van digitale defensie.

De Israëlische cyberindustrie wordt gekenmerkt door haar proactieve benadering van cyberveiligheidsuitdagingen. Vanuit haar militaire achtergrond heeft de industrie een strategische mentaliteit aangescherpt die de nadruk legt op preventieve maatregelen en adaptieve reacties. Deze mentaliteit, gekoppeld aan een toewijding aan voortdurend leren en samenwerken, heeft Israël in de voorhoede van cyberveiligheidsinnovatie geplaatst. Terwijl cyberdreigingen steeds geavanceerder en alomtegenwoordiger worden, blijft de Israëlische cyberindustrie standvastig in haar toewijding aan het creëren van baanbrekende technologieën die individuen, bedrijven en naties in een onderling verbonden wereld beschermen.
Wist u dat Israël het centrum vormt van een cyberveiligheidsindustrie ter waarde van 82 miljard dollar? In Israël hebben lokale start-ups in 2021 25,6 miljard dollar opgehaald – een sprong van bijna 150% ten opzichte van 2020

read more

Onze visie

Bij Magic Stone Cyber Security overstijgt onze visie grenzen terwijl we ernaar streven de mondiale voorhoede te zijn van innovatie en uitmuntendheid binnen het cybersecuritydomein. Geïnspireerd door de veerkracht en ongeëvenaarde bekwaamheid van de Israëlische cyberindustrie, is het onze visie om het voortouw te nemen op het gebied van geavanceerde cyberbeveiligingstechnologieën en -diensten van de volgende generatie, en nieuwe normen te stellen voor het beschermen van digitale landschappen wereldwijd…….

read more

Onze missie

Onze missie bij Magic Stone Cyber Security is om de kennislacunes van kleine en middelgrote bedrijven (MKB) te overbruggen en hun bewustzijn van superieure cyberbeveiligingstechnologieën te vergroten. We begrijpen het steeds groter wordende dreigingslandschap, geïnspireerd door Israëls proactieve benadering van cyberveiligheid, en we zijn vastbesloten deze expertise met de wereld te delen……

read more

Our Partners