×
EN

E-mailbeveiliging

De meeste cyberaanvallen beginnen met een e-mail, er is geen ruimte voor compromissen

  • E-mails zijn de meest gebruikelijke en gemakkelijke manier voor werknemers en bedrijven om met elkaar te communiceren, het is een essentieel communicatiemiddel voor alle bedrijven.
  • Het toenemende gebruik van e-mail betekent echter ook een grotere kans om slachtoffer te worden van phishing-aanvallen. Studies hebben aangetoond dat meer dan 91% van alle cyberaanvallen begint met een e-mail! 
  • Als e-mailaccounts worden gehackt of als onbevoegden toegang krijgen tot gevoelige informatie, kan dit de bedrijfsvoering verstoren, leiden tot financiële verliezen, de reputatie van de organisatie schaden en het vertrouwen van klanten aantasten.
  • 3,4 miljard phishing-e-mails en spam worden per dag verzonden, robuuste e-mailbeveiligingsmaatregelen zorgen voor ononderbroken communicatie en beschermen de continuïteit van bedrijfsprocessen; moet iemand genoegen nemen met minder?
  • Uitdagingen en bedreigingen nemen elke dag toe, het toegenomen gebruik van AI wordt ook door cybercriminelen gebruikt om verouderde systemen uit te dagen die niet zijn uitgerust om deze bedreigingen aan te pakken. Een krachtig platform voor e-mailbeveiliging dat AI en menselijke inzichten verenigt is vereist.

E-mailbeveiliging - IRONSCALES, de gaten in uw inbox dichten

Antiphishingplatform voor e-mailomgevingen in de cloud en samenwerkingstools

Phishing-e-mails bestrijden met Integrated Cloud Email Security (ICES). 

Het IRONSCALES™ cloud-native, API-gebaseerde e-mailbeveiligingsplatform is continu bezig met het leren, detecteren en herstellen van geavanceerde bedreigingen op postvakniveau, voor en na e-mailbezorging. 
Een echt uitgebreid e-mailbeveiligingsplatform stelt u in staat om u te concentreren op uw belangrijkste werk in plaats van te vertragen met complexe oplossingen – of erger nog, een geavanceerde phishing-aanval. 
Stop geavanceerde aanvallen zoals zakelijke e-mailcompromissen en accountovernames die via Secure Email Gateways komen. IRONSCALES is de enige zakelijke e-mailbeveiligingssoftware die AI en menselijke inzichten combineert.

Evalueer de e-mailbeveiliging van uw bedrijf met IRONSCALES 90-dagen scan-back – Laten we die beveiligingslacunes vinden.

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, de kans is groot dat schadelijke phishing-bedreigingen zoals zakelijke e-mailcompromis, VIP-imitatie en accountovername voorbij uw huidige e-mailbeveiligingsmechanismen glippen en hun weg naar uw inbox vinden. 

IRONSCALES beschermt vanuit de mailbox, waar het geavanceerde phishing-bedreigingen kan vinden

zoals in de tijd ontplofte koppelingen die door uw beveiligingsgateway zouden worden gemist

Denkt u niet dat dat een belangrijk verschil kan maken? (Download brochure with registration)