×

Bundels

Onze bundels

Bij Magic Stone Cyber Security begrijpen we dat het digitale landschap voortdurend evolueert en zowel ongelooflijke kansen als aanzienlijke bedreigingen biedt voor bedrijven, vooral kleine en middelgrote ondernemingen (MKB). Onze missie is om het MKB te voorzien van uitgebreide en robuuste cyberbeveiligingsoplossingen die de basis vormen van hun digitale verdedigingsstrategie. Maak kennis met onze zorgvuldig samengestelde bundels, zorgvuldig ontworpen om een onaantastbaar schild te bieden tegen het steeds groter wordende rijk van cyberdreigingen.

Bij Magic Stone Cyber Security is uitmuntendheid niet slechts een modewoord; het is een filosofie die ten grondslag ligt aan alles wat we doen. Wij begrijpen dat de wereld van cyberbeveiliging een dynamisch landschap is met een steeds groter wordend aanbod aan producten en technologieën. Daarom struint ons team van doorgewinterde experts onvermoeibaar de digitale grens af, waarbij ze de beste beschikbare oplossingen evalueren, testen en zorgvuldig uitkiezen. We laten geen middel onbeproefd in onze zoektocht om het meest effectieve cyberbeveiligingsarsenaal samen te stellen, waarbij we onze bundels nauwgezet samenstellen om u een naadloze, allesomvattende verdedigingsstrategie te bieden.

Onze aanpak is geworteld in innovatie en aanpassingsvermogen. We blijven opkomende bedreigingen en trends een stap voor en zorgen ervoor dat onze bundels niet alleen actueel maar ook toekomstbestendig zijn. De digitale wereld kent misschien veel uitdagingen, maar met Magic Stone Cyber Security als uw partner krijgt u toegang tot de allernieuwste technologieën en strategieën die een bolwerk vormen tegen zelfs de meest geavanceerde aanvallen.

Basisbundel-

  • 1. Volledige e-mailbeveiliging E-mail blijft een cruciaal communicatiekanaal voor bedrijven, maar is ook een favoriet doelwit voor cybercriminelen die gevoelige gegevens willen infiltreren. Onze Complete Email Protection-bundel beschermt uw communicatie met geavanceerde filtering, phishing-detectie en encryptie, zodat kwaadaardige links en bijlagen nooit in uw inbox terechtkomen. 
  • 2. Robuuste gegevensbescherming Uw gegevens vormen de levensader van uw bedrijf. Onze robuuste databeschermingsbundel zorgt ervoor dat uw kritieke informatie beschermd blijft tegen ongeoorloofde toegang, inbreuken en lekken. Door encryptie, toegangscontroles en regelmatige back-ups blijven uw gevoelige gegevens ondoordringbaar, waardoor u gemoedsrust krijgt en aan de regelgeving kunt voldoen. 
  • 3. Veilige en ransomware-vrije back-upservice De catastrofale gevolgen van gegevensverlies als gevolg van ransomware-aanvallen kunnen verwoestend zijn. Onze veilige en ransomware-vrije back-upservice garandeert het herstel van uw gegevens, zelfs in het ergste geval. Uw bedrijfscontinuïteit is verzekerd en u kunt met minimale downtime terugveren van elke aanval

Professionele bundel – 

  • 4. Endpoint Protection Suite De Endpoint Protection Suite is uw eerstelijnsverdediging tegen een groot aantal bedreigingen. Het beschermt uw apparaten, of het nu laptops, desktops of mobiele apparaten zijn, tegen malware, ransomware en andere verraderlijke aanvallen. Met realtime monitoring en detectie van bedreigingen blijft uw bedrijf veilig op alle eindpunten, ongeacht hun locatie

Waarom onze bundels essentieel zijn voor het MKB

Bij Magic Stone Cyber Security zijn we ervan overtuigd dat cybersecurity geen luxe maar noodzaak is voor het MKB. Onze bundels zijn niet zomaar een verzameling producten; zij vormen de basis waarop de beveiligingspositie van uw bedrijf rust.

Holistische bescherming: Elke bundel richt zich op een specifiek facet van cyberbeveiliging en creëert een alomvattend schild dat bescherming biedt tegen een breed scala aan bedreigingen.

Oplossingen op maat: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom kunnen onze bundels worden aangepast aan uw specifieke wensen, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft, zonder onnodige kosten. 

Kosteneffectief: Investeren in cyberbeveiliging hoeft niet veel geld uit te geven. Onze bundels zijn ontworpen met het MKB in gedachten en bieden robuuste bescherming tegen een prijs die aansluit bij uw budget. 

24/7 ondersteuning: ons toegewijde team van experts staat 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen. Of u nu begeleiding, probleemoplossing of noodhulp nodig heeft, wij staan voor u klaar

Magic Stone Cyber Security:uw vertrouwde partner in cyberdefensie

In een tijdperk waarin digitale bedreigingen altijd aanwezig zijn, streeft Magic Stone Cyber Security ernaar om de digitale basis van uw bedrijf te versterken. Onze bundels vatten de essentiële pijlers van cyberbeveiliging om, waardoor het MKB met vertrouwen door het digitale landschap kan navigeren. Werk met ons samen en begin aan een reis naar een veiligere en veerkrachtige digitale toekomst

Beveilig uw bedrijf vandaag nog – want uw succes verdient niets minder. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bundels en zet de eerste stap naar compromisloze cyberbeveiliging

Wanneer u voor Magic Stone Cyber Security kiest, koopt u niet alleen producten, maar investeert u ook in het resultaat van ons niet aflatende streven naar uitmuntendheid op het gebied van cyberbeveiliging. Onze bundels weerspiegelen het resultaat van ons harde werk, onze expertise en onze niet-aflatende toewijding aan de beveiliging van uw bedrijf. Vertrouw op ons en laten we op reis gaan om uw digitale toekomst veilig te stellen, één versterkte bundel tegelijk.